De Rangers Rick en Stijn

Op zondag 2 april, B.O.E.K. festival, is er speciaal voor de jeugd een supergave Safari Report Quiz met weetjes over de natuur, met foto’s en dierengeluiden en Safari Report filmpjes.

Twee teams gaan met elkaar in de slag in een Safari Report Quiz, nu eens niet over de dieren van het Safaripark, maar, speciaal voor het B.O.E.K. festival, over de natuurin onze eigen omgeving: ontdekken, beleven en leren kennen!

De quiz bestaat uit drie verschillende onderdelen de eerste ronde ga je raden om welk dier het gaat aan de hand van een foto of geluid, in de tweede ronde ga je vragen beantwoorden die in filmpjesvorm gesteld worden en in de laatste ronde hang je zo lang mogelijk aan een gewei terwijl je team de vragen beantwoordt.

Test je kennis over de natuur in je eigen omgeving en doe mee met de Safari Quiz Report van  Rangers Rick en Stijn van de Beekse Bergen. En…er zijn mooie prijzen te winnen!

 Fotowedstrijd
Na de quiz volgt de uitslag van de wedstrijd natuurfotografie voor kinderen. De winnende school gaat met de hele klas een dagje Beekse Bergen.

De safari Report Quiz is uitstekend te combineren met een spannend Wolvenavontuur diezelfde middag, van de Vereniging Natuur en Milieu Hilvarenbeek: ‘Wolven in Nederland, welkom of wegwezen?’, over de terugkeer van de wolf in de Nederlandse natuur.