Ontdektmarkt zaterdag 23 april

Hieronder staat een overzicht van alle activiteiten op de Ontdektmarkt op 23 april in Elckerlyc.

 

  • DE MAKERSBUZZ geeft je een inkijkje in allerlei nieuwe technieken van de 21e eeuw. Interessant voor jong én oud. In de MakersBuzz kun je kennismaken met o.a. 3D-printen, laseren, folieplotten. En niet alleen kijken, vooral ook zelf aan de slag!

    Domotica

  • DOMOTICA – Het bedrijf Hoogspoor is o.a. gespecialiseerd in domotica. Dat staat voor het geheel van computergestuurde toepassingen om uw huis of gebouw zelf te laten ‘denken’. Slimme oplossingen die een gebouw comfortabeler, veiliger en zuiniger maken. Denk daarbij aan het openen van uw voordeur met een pas en het tegelijkertijd uitzetten van het alarmsysteem, het aandoen van verlichting en van de verwarming. Of aan een centrale aan/uitknop bij de voordeur en uw bed. En met de afstandsbediening van uw tv kunt u ook de verlichting en gordijnen bedienen.

    IMG_5035

  • ONDERWIJSROBOT – Neemt een robot in de toekomst het werk van de leerkracht over? Die kans is voorlopig erg klein, voor goed onderwijs zijn leerkrachten onmisbaar. Maar een robot kan wel als hulpmiddel in de klas worden ingezet.

 

[Overzicht wordt aangevuld]