Vier eerdere afleveringen van de Bikse Talkshow in beeld.

Deze editie op 20 maart gaat niet door. Er volgt een nieuwe datum later in het voorjaar.

De voorbereidingen voor de volgende Bikse Talkshow, de vijfde alweer, zijn in volle gang. Op vrijdag 20 maart is het podium in de theaterzaal van cultureel centrum Elckerlyc weer voor de presentator van dienst. Enkele aansprekende gasten hebben hun medewerking al toegezegd, maar hun namen blijven nog even geheim.

De setting zal dezelfde zijn als tijdens de twee vorige edities. Dat wil dus zeggen dat de gasten plaatsnemen op de leren bank, of in een van de fauteuilles. De oorspronkelijke opzet van statafels en barkrukken hebben we losgelaten. De ‘huiskamer’-opstelling blijkt voor een mooie sfeer te zorgen waarin zowel gasten als bezoekers zich thuis voelen.