Zaterdag 23 april is de HuiskaBejaarde computermer in Elckerlyc de plaats waar u moet zijn! Hoezo?

Wanneer u als senior nog helemaal niet of maar een klein beetje vertrouwd bent met het gebruik van een computer, laptop of iPpad. Wanneer u immers iets wilt weten over de gemeente Hilvarenbeek, iets wilt weten over het verlengen van uw rijbewijs of paspoort, de reistijden van trein of bus, het doen van boodschappen via de DIGITALE weg, dan kunt u niet meer om het gebruik van een computer, laptop of iPad heen.

Van vijand naar vriend
Vanaf 11.00 uur staan er voor u 10 computers en 6 iPpads klaar. Maar wat belangrijker is. Er zijn ook mensen aanwezig die u helpen bij het starten en gebruik maken van die voor u nog nieuwe apparaten. Die mensen hebben tot 16.00 uur tijd voor u! Met hen kunt u aan de slag en uw angst, reserve of moeite overwinnen waardoor dat nieuwe apparaat voor u misschien meer een vriend wordt dan een vijand blijft.

Samen aan de slag, onder het genot van een kopje koffie. Op die manier gaat er een nieuwe en vooral DIGITALE wereld open.U kunt u ook terecht met uw vragen wanneer u mogelijk tot een aanschaf van een apparaat wilt overgaan.  Sam Kerstens van KING-computers, zie king-computers.nl , zal u graag te woord staan.

Maar het allerbelangrijkste is dat u in alle rust een van de apparaten kunt gebruiken en zelf gaat ontdekken welk plezier het gebruik van dat apparaat u gaat opleveren.

In de Huiskamer bent u welkom! Men wacht daar op u om samen aan de slag te gaan! Elckerlyc biedt u op zaterdag 23 april a.s. ook nog andere interessante informatie. Maar begin eerst maar eens in de Huiskamer met iets wat lukt! Dan is die nieuwe wereld in ieder geval voor u op die dag open gegaan.