bieb BibliotheeknieuwestijlOp zaterdag 23 april staat cultureel centrum Elckerlyc geheel in het teken van de sociale media. In het kader van ‘Hilvarenbeek digitaal in verbinding vindt er dan een Ontdekmarkt plaats. Met een programma voor jong en oud!

Een greep uit het programma van 23 april: flitsworkshops over omgaan met smartphones, tablets en sociale media; vlogger Roel Diepstraten met natuurfilms, debat over de inzet van WhatsApp door buurtondersteuners, demonstraties met een drone en robots, Makersbuzz en Elektrukbus met allerlei technische noviteiten, presentatie van hulpmiddelen in de zorg, presentatie over veilig bankieren, presentatie van de gemeente over digitale dienstverlening, enz.

De Ontdekmarkt begint om 10.45 uur en duurt tot 16.30 uur. Burgemeester Palmen sluit aan het eind van de dag de Ontdekmarkt af, en dat is tevens een doorstart voor nieuwe activiteiten.

Initiatiefnemer van dit project is de Bibliotheek, in samenwerking met lokale instellingen en organisaties.