De Bibliotheek Hilvarenbeek heeft aan Michel Klop uit Esbeek gevraagd om gastcollectioneur te zijn en een themacollectie samen te stellen over zijn werk en passie ‘’fotografie’’. Hij heeft een keuze gemaakt uit zijn privécollectie en uit de veelomvattende collectie van de bibliotheek. Deze collectie wordt gepresenteerd in de bibliotheek tot eind juni 2018.
Een aantal van zijn leestips licht hij toe in deze video.

Michel Klop is fotograaf met een allround fotostudio voor commerciële fotografie in Esbeek. In zijn ruime studio fotografeert hij voor reclamebureaus, maar ook rechtstreeks voor bedrijven en particulieren. Hij heeft een passie voor fotograferen en filmen.

Michel werkte zelf mee aan het boek ”Roots India”, een receptenboek met Indiase gerechten. Een productie van de Rabobank Foundation met als chef-kok Ralph Blaakenburg.
De persoonlijke aanraders van Michel:
-Before they pass away -Jimmy Nelson
-Fotografie van de 20 eeuw -Museum Ludwig Keulen
-Geef nooit korting! -Jos Burgers
-Dronefotografie -Wiebe de Jager
-Roots India -Ralph Blaakenburg
-Tijdschrift Fotografie