Media Ukkie Challenge!

Spelenderwijs aan de slag met de mediaopvoeding van peuters en kleuters.

Tablets en smartphones zijn in de meeste huishoudens niet meer weg te denken en ook de jongste kinderen spelen er volop mee. Wat betekent dat voor jou als opvoeder? Hoe pak je het opvoeden met media nou het beste aan? Tijdens de Media Ukkie Challenge van 1 t/m 8 april ontvang je zeven dagen lang handige tips en leuke opdrachten in je mailbox om hier actief mee aan de slag te gaan.

Aan de slag met de mediaopvoeding van peuters en kleuters

Tablets en smartphones zijn in de meeste huishoudens niet meer weg te denken en ook de jongste kinderen spelen er volop mee. Wat betekent dat voor jou als opvoeder? Hoe pak je het opvoeden met media nou het beste aan? Tijdens de Media Ukkie Challenge van 1 t/m 8 april ontvang je zeven dagen lang handige tips en leuke opdrachten in je mailbox om hier actief mee aan de slag te gaan.

Zo werkt het

Meld je aan via het inschrijfformulier op de pagina http://www.mediaukkies.nl/challenge/ en ontvang van 1 t/m 8 april dagelijks een uitdagende opdracht per e-mail. Je voortgang houd je bij in een handige kalender die je kunt downloaden of printen (beschikbaar vanaf week 12). Heb je inspiratie of advies nodig? Lees de ervaringen van opvoeddeskundige Tischa Neve, of wissel tips met andere ouders uit op Facebook.

Mediawijzer.net daagt ouders uit om te ervaren hoe leuk en nuttig het is om samen met hun jonge kind (0-6 jaar) met media bezig te zijn. De Media Ukkie Challenge biedt hiervoor concrete handvatten. Gebruik de hashtag #MUchallenge en volg @MediaUkkies op Twitter voor updates over de Media Ukkie Challenge.

Media Ukkie dagen