Pabodocent Vincent Klabbers en robot webTot eind februari 2016 kunnen kinderen van groep 4 tot en met groep 8 meedoen aan een superleuke schrijfwedstrijd. De opdracht is om in woord en beeld uit te drukken hoe de toekomst er uit ziet, welke apparaten er dan zijn of wat er nodig moet worden uitgevonden. Begin maart 2016 maakt de jury, Anne-Marie Holthausen, Gertrud Jetten en Emmanuel Naaijkens, de winnende verhalen bekend.
Deelnemende  scholen hebben allemaal een schoolwinnaar. Van het winnende verhaal gaan kinderen van elke school o.l.v. een mediacoach een eigen een filmpje maken met een greenscreen. Inleveren van de verhalen kan tot 28 februari bij de Bibliotheek Hilvarenbeek.

 

 

 

Hieronder een toelichting op de schrijfwedstrijd voor groep 4-5-6

Downloaden (PDF, Onbekend)

Hieronder een toelichting op de schrijfwedstrijd voor groep 7-8

Downloaden (PDF, Onbekend)

Hieronder een tekenvel:

Downloaden (PDF, Onbekend)