ALLE PLAATSEN ZIJN GERESERVEERD, ER ZIJN HELAAS GEEN KAARTEN MEER VERKRIJGBAAR

De toegang tot de eerste Bikse Talkshow over de Huisarts 2.0 op vrijdag 23 februari is gratis, maar het is wel nodig om vooraf kaartjes te reserveren. Dat kan via de site van cultureel centrum Elckerlyc.

Inmiddels is er ook meer bekend over de overige gasten die een bijdrage zullen leveren aan het programma van die avond. Dat zijn prof. Ien van de Goor (Universiteit van Tilburg), huisarts Gertjan Michelbrink (verbonden aan praktijk De Linde, voorheen praktijk Maas/Van Es), Marleen Hendrikx en Nanne Burgers (Wijkzorg Thebe), Jac Linnemans (Wij-wel Diessen), Dion van Bommel (werkzaam bij zorgverzekeraar) en voormalig GGD-jeugdarts Jan van Eijck.
Deze laatste is ook conservator van Museum De Dorpsdokter in Hilvarenbeek. En hij zal in een column op historische wijze terugblikken op de huisartsenzorg in het verleden.

Hoofdgast is zoals eerder aangekondigd huisarts Rens Henquet en de presentatie is in handen van tv-journalist Pepijn Crone, werkzaam bij het RTL Nieuws. Het programma begint om 20.00 uur. De organisatie is in handen van het B.O.E.K.-festival.

Reserveer hier je kaartjes

 

Lees meer over Pepijn Crone