Arts-conservator Jan van Eijck

Hij mag dan in Goirle wonen, in Hilvarenbeek krijgt hij het hoogste en laatste woord: Jan van Eijck. Hij sluit vrijdag 16 november de Bikse Talkshow af met een prikkelende en humoristische column. Hij deed dat al eerder met veel succes tijdens de talkshow Huisarts 2.0.

Wie wel eens in gezelschap een bezoek heeft gebracht aan museum De Dorpsdokter weet dat Jan van Eijck met veel smaak de anekdotes uit de medische wereld uit zijn mouw schudt. Van Eijck is voormalig jeugdarts van de GGD Hart voor Brabant en al vele jaren conservator van het Beekse museum. Tijdens de komende Bikse Talkshow geeft hij een heel eigen draai aan het thema ‘Als ik toch eens rijk was….’ Zijn columns zijn om te lachen, maar geven ook stof tot nadenken!.

In de Bikse Talkshow komen de volgende gasten aan het woord: ondernemer Dirk Lips (o.a. Beekse Bergen), Annemiek van Puijenbroek (Stichting Annetje), Ralf Embrechts (Quiet), Wil Vennix (belastingdeskundige) en prof. Ad Vingerhoets (hoogleraar psychologie). Onder leiding van presentator Ingrid van den Nieuwenhuizen gaan ze boeiende gesprekken aan over o.a. rijkdom en armoede, over geluk, over solidariteit.

De talkshow begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn te bestellen via www.elckerlyc.nu