Het succes van de eerste Bikse Talkshow over Huisarts 2.0, eerder dit jaar, smaakte naar meer. De tweede editie staat op stapel, de voorbereidingen zijn in volle gang. Op vrijdag 16 november a.s. vindt in cultureel centrum Elckerlyc de nieuwe talkshow plaats. Aanvang 20.00 uur.

Welke gasten er aan tafel schuiven blijft nog even geheim, maar hun namen zijn verrassend. Het thema is deze keer ‘Als ik toch eens rijk was…’, ontleend aan het gelijknamige lied uit de bekende musical Anatevka (of wel Speelman op het dak). Het is een programma over rijkdom en armoede, over oog hebben voor de medemens, over geluk – kortom een actueel maatschappelijk thema. En ook in deze talkshow is er ruimte voor de komische noot met onder meer een quiz, een videofilmpje en een voorgelezen column.

De kaartverkoop start binnenkort – hou deze website in de gaten.

En noteer vast de datum voor de derde editie, vrijdag 15 februari 2019. Ook in Elckerlyc.