Mr. Wil Vennix

Fiscalist Wil Vennix Wil Vennix is een van de vijf gasten die een bijdrage zullen leveren aan de Bikse Talkshow op vrijdag 16 november in cultureel centrum Elckerlyc. Het thema van deze tweede editie is ‘Als ik toch eens rijk was….’.

De gasten zullen ieder vanuit hun eigen vakgebied hun laten schijnen over het thema. Ze zullen ingaan op vragen als ‘wat is rijkdom en wat is armoede in Nederland’, ‘maakt geld gelukkkig, ‘wat is geluk eigenlijk’, ‘waarom we (niet) graag belasting betalen’ en ‘waarom geld geven aan goede doelen’.

Belastingdeskundige mr. Wil Vennix (52), afkomstig uit Diessen, studeerde fiscaal recht aan de universiteit van Tilburg. Hij is vanaf 2001 partner van De Beer Accountants en Belastingadviseurs te Tilburg. Vennix vervulde tal van functies in zijn branche, hij was tot voor kort onder meer voorzitter van het landelijk Register Belastingadviseurs.
Hij is daarnaast fiscaal journalist en columnist en schreef jarenlang voor een reeks regionale dagbladen over belastingzaken. Verder geniet hij lokaal onder andere bekendheid als raadslid voor de VVD.

Behalve Wil Vennix zijn ook psycholoog prof. Ad Vingerhoets en Ralf Embrechts (o.a. van de Quiet 500) te gast.

De namen van de twee hoofdgasten van de talkshow worden binnenkort bekendgemaakt.

Bestel hier je kaarten  à 6 euro (inclusief koffie of thee)