Deze editie krijgt Koen Ketelaars het laatste woord bij de Bikse Talkshow:  al 20 jaar theatermaker, acteur, toneelschrijver en inmiddels ook docent toneelschrijven, docent drama & beeldende vorming, illustratief kunstenaar en eigenaar van Ko&K, sweaters en shirts. 

Zelf maakt Koen intensief gebruik van Social Media, voornamelijk Instagram, YouTube en Facebook. Het gamen heeft hij nooit echt begrepen maar nu de jongens ouder worden, merkt hij dat zij juist graag online games willen spelen. Een andere wereld!

Koen sluit vrijdag 15 februari op geheel eigen wijze de Bikse Talkshow af met een prikkelende  column over de wifi-generatie.  

Theatermaker enz. Koen Ketelaars spreekt de column uit.

In de Bikse Talkshow komen de volgende gasten aan het woord: mediadeskundige Herm Kisjes, kinderfysiotherapeut Sophie van de Klundert, opvoedcoach Eline Weijers, opticien Machiel Driesser en natuurlijk praat de jeugd zelf ook mee. 

Onder leiding van presentator Pepijn Crone ontstaan er vanzelf boeiende gesprekken over mediagebruik door kinderen en hoe ouders daar mee omgaan. De talkshow begint om 20.00 uur.
Kaartjes zijn te bestellen via  www.elckerlyc.nu